SOFIA platform (CRA basisopleiding)

Algemeen
20/11/2023

Tijdsregistratie basisopleiding 

Doorloop je de cursus op bijvoorbeeld 5 verschillende momenten, dan wordt de geregistreerde tijd van die 5 momenten bij elkaar geteld.

Tijdregistratie nakijken

Je klikt op de course homepage op ‘Mijn getuigschrift’. Op het scherm dat dan opent, zie je alle lopende en behaalde getuigschriften staan. Bij de lopende zie je hoeveel tijd je al heb gespendeerd.

Dubbele registratie

Indien u merkt dat u een dubbele uitnodiging hebt voor een bepaalde module dient u contact op te nemen met [email protected], zij passen dan uw inschrijving aan zodat uw tijdsregistratie juist kan verlopen

Getuigschrift afdrukken na vereiste aanwezigheid

Na de vereiste aanwezigheid kan u een getuigschrift afdrukken na het beantwoorden van een bijkomende vraag.

Vervolgens ziet u naast Cursus startpagina en modules een vakje "Mijn getuigschrift" daar bevindt zich de vraag om uw getuigschrift te kunnen afdrukken.

Als u die bijkomende vraag niet ziet, hapert er iets in de browser die u gebruikt en wist u best een keer de browsergeschiedenis.

Inloggen Sofia + paswoord vergeten

Je kan inloggen via de homepage van Sofia (https://cra-wzc.sofialearn.com/) met je e-mailadres en het paswoord dat je hebt vastgelegd bij registratie. Als je het paswoord niet meer kent, kun je een ander aanvragen door op de homepage te klikken op 'Wachtwoord vergeten?'