Doelmatig gebruik van antibiotica: word een local champion en krijg extra handvaten om met collega-huisartsen aan de slag te gaan!

Neem één jaar lang de lead als ‘local champion’ van doelmatig gebruik van antibiotica bij luchtweginfecties en krijg kennis en handvaten om met een groep collega huisartsen een verbetertraject uit te werken. Het traject loopt van juni 2023 tot september 2024. Wenst u deel te nemen? Schrijf u in voor 2/6/2023 

 

__________________________________________________________________________________________________________________________

Als ‘local champion’ neemt u één jaar de lead om samen met een aantal collega-huisartsen in de buurt te werken rond het doelmatig gebruik van antibiotica. Dit kunnen ook huisartsen zijn die patiënten opvolgen in het woonzorgcentrum waaraan u als CRA verbonden bent. Als local champion krijgt u concrete begeleiding, handvaten en tools om met deze groep huisartsen aan de slag te gaan. Het traject wordt vergoed en de voorbereidende training is geaccrediteerd.  Het traject is ontwikkeld in een samenwerking tussen Domus Medica, SSMG en de verschillende universiteiten en loopt van juni 2023 tot september 2024.

In de flyer in bijlage leest u meer informatie over de verwachtingen, het profiel en de motivatie om als ‘local champion’ deel te nemen. 

Wenst u deel te nemen? Schrijf u in voor 2/6/2023 via https://bit.ly/42kULyQ