Laat u ondersteunen bij de invoering van Tubbe in het WZC

De Koning Boudewijn Stichting lanceert samen met Belfius een subsidieoproep dat woonzorgcentra de kans geeft zich professioneel te laten ondersteunen bij het integreren van Tubbe in hun werking. 

Een gedeelde visie, een echt levensproject en ‘iedereen participeert’ in het woonzorgcentrum: dit zijn de sleutelwoorden van de Tubbe-aanpak met als vaste ‘kader’ de kwaliteit van de relaties die groeien tussen bewoners, families, leden van het personeel, de directie en ook de buurt.

Als gevolg van de positieve ervaring voor bewoners, personeel, vrijwilligers en de directie van 6 pilootprojecten en een 140tal Tubbe-huizen, lanceert de Koning Boudewijn Stichting samen met Belfius een oproep om woonzorgcentra te ondersteunen die het proces wensen te beginnen. 

Via deze oproep moedigen we woonzorgcentra aan om het proces te starten door coaching te financieren. Wilt u dit proces starten in uw woonzorgcentrum ? Bent u overtuigd van de principes die Tubbe overbrengt ? U bent klaar om diepgaande veranderingen aan te brengen in uw organisatie binnen een langetermijnperspectief ? Deze oproep kan u interesseren.

 

Budget: 5000 euro 

deadline voor indiening subsidiedossier: 25/09/23

Meer informatie vindt u hier op de website van KBS.